Nasz serwer 178.33.54.30:20052
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Wzór:
Rp:
Uid
Serial:
Czas na serwerze:
Dlaczego ty:
Dlaczego ten serwer:
Dlaczego support:
Czy znasz komendy supporta:
Opisz swój charakter:
Co według ciebie znaczy być supportem serwera:
Najlepszy członek administracji, założyciel serwer i Owner.
Wzór...
Imię:Staś
Rp:4997
Uid:599
Serial:74D66E4F348DA8455F87EF8AFDCCB912
Czas na serwerze:2000,Min
Dlaczego ty:Ponieważ jestem Ogarnięty Umiem nawiązac kontakt z graczem,Jestem Miły
Dlaczego ten serwer:Ponieważ jest Fajny.
Dlaczego Support:Lubię Pomagać Ludziom mam czas.
Czy Znasz Komendy Supporta:Nie.
Opisz swój Charakter:Jestem Miły,Mam czas,Umiem nawiązac kontakt z graczem.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera:Pomaganie Ludziom.
:
Imię:Filip
Rp:4509
Uid597
Serial:D1FF58135998DC424F961E0CC0D33492
Czas na serwerze:2208
Dlaczego ty: Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną oraz która dobrze wykonuje swoje obowiązki.
Dlaczego ten serwer:Ponieważ istnieje na nim dobra atmosfera, nie jak na dość dużej konkurencji.
Dlaczego support:Dlatego że, Warto zawsze coś nowego spróbować poczuć to co na innych serwerach administratorzy, supporci.
Czy znasz komendy supporta: Nie zbyt
Opisz swój charakter:Szczery,z poczucie humory, czasem wkurzający,
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Suport hymm trudne dość pytanie ale znaczy to że osoba która posiada tą range jest pomocnikiem dla graczy serwera oraz osobą odpowiedzialna.
Ostatnio edytowany przez NinjSS (2018-02-11 21:48:01)
Imię: Patrycja
Rp:3747
Uid:131
Serial:2711E745E7F60885516D8865D331CB12
Czas na serwerze:4600 ale ciagle rosnie
Dlaczego ty: Hmm nie sadze ze od razu jestem fejmem, bo jestem w LVPD.Tylko moim marzeniem Jest dolaczenie do Ekipy bo Paczyciel chce zeby dziewczyna byla w ekipie nie ukrywam Ja tez .Wroce do pytania dlaczego Ty: Dlatego in no ze lubie pomagac troszke zazdroscze pomagania Paczycielowi i innym administratora.
Dlaczego ten serwer: Po 1. Jest tutaj mila atmosfera, ogarnieta administracja nie zawsze jest na jakims innym serwie.Pomaga chetnie chodz bym tez chciala Pomagac, Co chwile sa dodatki (skrypty dodawane) ktore mi sie bardzo podobaja pochwalam teraz Dorkesika <3
Dlaczego support:Dlatego ze officialnie chciala bym sie dostac na supporta i wyprobowac swoich sil a pozniej moze jak bedzie dobrze (moze bedzie awans)
Czy znasz komendy supporta: Tak chodz jezeli sa jakies nowe, od razu sie Je ucze Nie ukrywam uczylam sie bez przerwy 2 tyg chodz ciagle powtarzam aby nie zapomnniec.
Opisz swój charakter:Paczyciel mowi ze jestem fajna mila itd. Jak inny chlopak zeby mnie pocieszyc ale Ja siebie uwazam tak: jestem szczera wiec nie ukrywam czasami mam fochy i paczyciel wie o co chodzi, ale probuje to zmienic Paczyciel wie o czym teraz pisze.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera:Wedlug mnie support znaczy taki nowy pomagacz serwera ktory sie uczy, poznaje nowe rzeczy chodz nie zawsze moze sie mu to udac pozatym supp.. moze dalej probowac swoich sil w staraniu sie pomagac. Praktycznie jezeli mi sie cos nie uda, bede sie uczyc tego.
Pozdrawiam Patkii<3
Ps. Jezeli sie nie dostane bede rozumiec i probowac od nowa w innym reku
Koffam Paczycielka <3
Pracownik LVPD.
Ostatnio edytowany przez Fajans (2018-02-11 21:51:50)
Imię:Sebiastian
RP:1718
UID:464
Serial:74D66E4F348DA8455F87EF8AFDCCB912
Czas na serwerze:1308
Dlaczego Ty?: Bo jestem bardzo aktywny i lubię grać na tym serwerze.
Dlaczego Support?;Bo jest to bardzo dobra ranga i dużo rzeczy można zrobić
Czy Znasz komendy supporta? : tak bardzo dobrze
charakter:Jestem Miły Pomocny Dużo Potrafie
co według cb znaczy być supportem serwera?: BYcie Supportem Znaczy Dla Mnie Bycie Wyższą Rangę
Ostatnio edytowany przez SebixD7 (2018-02-11 21:53:25)
Imię:Jakub
Rp: 10043 (nadal będzie rosło)
Uid: 440
Serial:325EB6457E37C90F0CF98292EACD38B2
Czas na serwerze:1tydzien
Dlaczego ty: Poprostu często bywałem w tej randze i wiem jak się nią posłużyc.I chciałbym pomagac graczą na tym serwerze.
Dlaczego ten serwer:Poprostu jak wbiłem na ten serwer to odrazu mi się spodobał i zacząłem na nim grac .
Dlaczego support: Chciałbym się sprawdzic w tej randze na tym serwerze.
Czy znasz komendy supporta: Znjam tak 8/10 (ale miałem przerwe około 6mies i trochę mogłem zapomniec)
Opisz swój charakter: Mój charakter jest łagodny,umiem rozmieszyc ludzi,jestem miły i do dużo rzeczy podchodzę z powagą.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera:To jest wyjątkowa ranga jak dla gracza i taka osoba musi pomagac innym graczą.
Ostatnio edytowany przez DoDsek (2018-02-11 21:57:01)
Serial:72654543FAA68749BEEFCC95CFF9F7B2
co według cb znaczy być supportem serwera?: BYcie Supportem Znaczy Dla Mnie Bycie Wyższą Rangę
Wiadomość dodana po 01 min 15 s:
Serial:72654543FAA68749BEEFCC95CFF9F7B2
Imie: Jakub
Rp:1338 wygrałem 100kk więc nie zarabiałem
UID:135
Serial:5A2EB872BFF637A4ACA6E11B330F2133
Czas na serwerze:2miesiące
Dlaczego ty:Ponieważ byłem na wielu serwerach real life jako support i administrator , umiem dogadać się z graczami i znam podstawowe komendy
Dlaczego ten serwer: Bo jestem tu od 1 edycji i mi się spodobał i czekałem na 2 edycje i się doczekałem
Dlaczego support: Jak już mówiłem na wielu serwerach byłem supportem
Czy znam komendy supporta:Znam bardzo dobrze komendy mam nawet je zapisane na kartce i przyczepione do szafy xd (serio)
Opisz swój charakter: Jestem osobą o dobrym poczuciu humoru umie dogadać się z graczami jestem bardzo śmieszną osobą
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Znaczy to że trzeba pomagać gracza ja jako support będe pomagał graczom chodźby nie wiem co
Imię: Mikołaj
Rp: 715 , do rozpatrzenia urośnie około do 900 pewnie bo ciągle coś robię
Uid: 695
Serial: 0D7535D54575FBDE60375FEFE5453454
Czas na serwerze: 626 (w ciągu 2 dni więc szybko będzie rósł)
Dlaczego ty: Dlaczego ja? Hmm... Sądzę, że dobrym powodem jest to iż dobrze ogarniam RP (potwierdzi to Tacata2) , jestem miłym , uprzejmym i chętnym do pomocy graczem
Dlaczego ten serwer: Wpadłem na ten serwer przypadkiem w sumie lecz powodem był poprzedni serwer na którym grałem tego typu na którym nikt nie ogarniał odgrywania , RP i nikt na to nie patrzył i skusiło mnie , żeby na niego wejść i zostałem
Dlaczego support: Jak wyżej w pytaniu, jestem pomocnym człowiekiem i chętnie każdemu pomogę i mu wszystko wytłumaczę.
Czy znasz komendy supporta: Przyznam się, że nie choć kiedyś byłem w roli Supportera ale to dawno temu , ale bez problemu nauczę się ich (szybko się uczę nowych rzeczy
Opisz swój charakter: Miły, pomocny, przyjacielski , raczej spokojny (Denerwuje mnie jak ktoś nie odgrywa RP itd) no i nie wiem nie umiem za bardzo siebie opisywać , heh
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Według mnie być Supporterem serwera jest pilnować ,aby nowi gracze jak i stali bywalcy mieli zapewnioną spokojną rozgrywkę , żeby z chęcią tu zostawali i zapraszali nowych graczy , aby serwer się rozwijał.
Pozdrawiam
Jeśli nie potrafisz robić wielkich rzeczy, rób małe rzeczy w wielki sposób.
**Administrator**
**SCUM Gang**
Imię: Patryk
Rp: 6659
Uid: 297
Serial: 6C4A8C934E866B4DABDAF1E89D3833F2
Czas na serwerze: 3032
Dlaczego ty: Ponieważ staram się każdemu pomagać. Jestem aktywny. Jestem Miły i cierpliwy. Łatwo i szybko ogarniam.
Dlaczego ten serwer: Hmm... bo mój dobry znajomy polecił mi go i się nie zawiodłem i chce grać na nim dalej ponieważ lubię takie serwery. Ten serwer się rozwija gra na nim co raz więcej osób, gra się na nim przyjemnie po prostu lubię takie serwery i grać na nich. grałem na paru serwerach RPG i ten jest najlepszy na jakim grałem.
Dlaczego support: Ponieważ lubię pomagać innym. I chciałbym pomagać jako supporter.
Czy znasz komendy supporta: Średnio znam komendy ale szybko się ucze i nie powinno być problemu z nauką ich (Mój Dobry Kolega MiNi0N potwierdzi że szybko się uczę )
Opisz swój charakter: Mój charakter hmm... Jestem Miły, Pomocny, Przyjacielski, I do Większość rzeczy podchodzę z dystansem.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Według mnie supporter oznacza Pomoc innym np. Pokazać nowej osobie gdzie co jest. Rozwiązać problem który gracz ma. Pomóc graczowi. Zachęcać graczy do dalszej gry. Czyli w skrócie pomagać innym graczom.
Ostatnio edytowany przez Monster (2018-02-12 01:34:09)
Prawilny I Pomocny Gracz
Zawsze Pomocny Administrator
Imię:Dawid
Rp:2296
Uid:719
Serial:F07BC9F0749C3F4507E8CE46FF04FFA3
Czas na serwerze:421 (Wydłuża się)
Dlaczego ty:Jestem miłym graczem oraz zwracam ludziom którzy mają cbk do innych.
Dlaczego ten serwer:Bo administracja jest ogarnięta oraz da się grać.
Dlaczego support:Bo umiem posługiwać się tą rangą oraz będę opiekować się serwerem.
Czy znasz komendy supporta:Tak znam np. tt czy th byłem już na tej randze.
Opisz swój charakter:Miły, koleżeński, normalny
Co według ciebie znaczy być supportem serwera:Być człowiekiem, który opiekuje się serwerem.
Imię:Nikodem
Rp:3046
Uid:463
Serial:38EF688E70609B4F36A0258D76532853
Czas na serwerze:813
Dlaczego ty: Jestem pomocny, miły, aktywny, kulturalny
Dlaczego ten serwer:Ponieważ dla mnie to jest najlepszy serwer RPG na jakim grałem
Dlaczego support:Ponieważ to jest ranga dla mnie bo lubie bardzo pomagać
Czy znasz komendy supporta: Byłem już nie raz supportem i znam komendy a rzadko zapominam
Opisz swój charakter:Miły, kulturalny, pomocny,koleżeński,aktywny.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera:Być Supportem to dla mnie znaczy że pomaga sie innym, rozwiązywać problemy gracza i być zawsze gotowym na pomoc
Imię: Dawid
Rp: 12335RP
Uid: 18
Serial: 38303A20359875D3F65863BAB6B3C293
Czas na serwerze: 3940
Dlaczego ty: Ponieważ Lubię pomagać graczom, rozwiązywać różne problemy, tepać do przecho ITP. Na jednym serwerze byłem już moderatorem ale serwer jest obecnie na hasło którego nie znam i nie mogę tam wypełniać służby i chciałym na waszym serwerze spróbować swoich sił
Dlaczego ten serwer: Na tym serwerze gram od 1 edycji i jest tu miła atmosfera tylko od czasu do czasu gracze taranują i chciałbym to uspokoić
Dlaczego support: Ponieważ robiłbym eventy i rozwiązywał Konflikty zabierać prawko kiedy będzie trzeba itp. oraz często nie ma adminów w porach porannych/popołudniowych a ja gram cały czas praktycznie
Czy znasz komendy supporta: Tak jeśli się jakieś zmieniły to się szybko uczę
Opisz swój charakter: Nie ma co zza dużo opisywać jestem miły, dobry i pomocny ale jak ktoś mnie wkurzy to...
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Bycie kimś większym niż tylko graczem.
~~~~~~~~~~~~~~KURCZAQ POZDRO~~~~~~~~~~~~
Ostatnio edytowany przez KurczaQ (2018-02-12 12:53:54)
✔ Zaufany Gracz ✔
LVPD <3
Pomocny Gracz
Imię: Michal
Rp: 6200
Uid: 86
Serial:: A9D89BAE6B756DB884D0CAE3366EC5B3
Czas na serwerze: 3424
Dlaczego ty: Ponieważ lubie pomagać graczom i staram sie jak moge
Dlaczego ten serwer: Ponieważ panuje na nim bardzo fajna atmosfera. I gram na nim od 1 edycji dla tego az tak bardzo mi się spodobał
Dlaczego support: Ponieważ fajnie jest pomagać graczom i się rozwijac. I być na serwerze gdy nie ma adminów po godzinach nocnych.
Czy znasz komendy supporta: Tak
Opisz swój charakter: Jestem spokojnym człowiekiem w Dobrym nastroju
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Pomagać graczom robic eventy i rozwiązywac konflikty
Aspirant W komendzie LVPD
Ostatnio edytowany przez MichaleQ (2018-02-12 13:59:30)
Wzór:
Imię:Hubert
Rp:3k(raczej urosnie)
Uid:31
Serial:4D2A792E05ED4D2C2CA78C517BE09C43
Czas na serwerze:1360 minut (ciągle bd rosło)
Dlaczego ty:Ponieważ już byłem supportem i bardzo lubię ten serwer.
Dlaczego ten serwer:Ponieważ to jest jedyny serwer na którym gram.
Dlaczego support:Ponieważ od supportera się zaczyna.
Czy znasz komendy supporta:Tak
Opisz swój charakter:Jestem miły dla wszystkich nigdy nie odmawaim pomocy nikomu zawsze pomagam.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera:Według mnie oznacza to pomocnik admina .
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 949.55 kB (Maksimum: 1.11 MB) ]