Nasz serwer 178.33.54.30:20052
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Data i miejsce zdarzenia: 2018-02-21/ 17.04/ Przechowalnia
Twój nick w grze:juzek1908_
Nick oskarżonego: Patkii<3
Twój serial: Nie Mogę Zobaczyć Zostałem Zbanowany
Opis sytuacji: Spytałem Się Patki Czy Można Wejść Do Organizacji Real Tune , 5min Puźniej Dostałem Bana Na 15min / Jeszcze Jedna Sprawa Patki Wywala Za Nic Np. Spytałem Się Kiedy Rekru Na Suporta A Ona Mnie Wywaliła /Powód Będzie Kiedy będzie .
Dowody: Nie Mogę Zrobić SS Przy Szybkim Połączeniem Z Serwerem.
Bez dowodów skarga nie słuszna więc daruj sobie lamiesz regulamin a później obwiniasz o to członków ekipy bądźmy poważni po co pytasz o takie rzeczy jeżeli wiadomo że frakcja Real tune jest przeznaczona dla członków ekipy tego serwera. A więc jak dla mnie skarga nie słuszna bo nie masz dowodu więc temat powinien iść odrazu do kosza nwm co na to tacata ale jego decyzja
Ostatnio edytowany przez Domiinoo (2018-02-21 18:53:04)
Bez dowodów skarga nie słuszna więc daruj sobie lamiesz regulamin a później obwiniasz o to członków ekipy bądźmy poważni po co pytasz o takie rzeczy jeżeli wiadomo że frakcja Real tune jest przeznaczona dla członków ekipy tego serwera. A więc jak dla mnie skarga nie słuszna bo nie masz dowodu więc temat powinien iść odrazu do kosza nwm co na to tacata ale jego decyzja
Skoro mówisz już o nieznajomości regulaminu, to również go nie znasz. Pozwól że przytoczę jedną z zasad.
"2. W danym wątku odpowiadać może tylko osoba oskarżona, oskarżyciel oraz administracja (opcjonalnie świadkowie)."
A wątpię żebyś był świadkiem. Natomiast w regulaminie nie ma nic napisanego o tym, że skargi bez dowodów będą odrzucane.
Ostatnio edytowany przez Multek20 (2018-02-21 20:19:32)
NajlepszyRCON.
•Sympatyczny
•Pomocny
•Miły
Popieram @Multek20 jeżeli nie ma dowodów to i tak dana osoba może zostać ukarana.Jeżeli popełniała wiele razy te czynności.
Bez sensu to tak jak bym ja powiedział że ktoś we mnie specjalnie notorycznie wjeżdża samochodami (taran) i co bez dowodów nic się mu nie zrobi bo jeżeli któryś się odważy to typ zrobi skargę że został oskarżony bez dowodów. A co do regulaminu to jest on taki wspaniały jak to forum :')
Wiadomość dodana po 06 min 19 s:
Edit:
'' 10.Zakazuje sie naduzywania funkcji grup czy frakcji do celow wlasnych.''
Więc jeżeli tak to ja wam życzę powodzenia jeżeli ta skarga przejdzie to zrobię własną
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 701.48 kB (Maksimum: 789.85 kB) ]