Nasz serwer 178.33.54.30:20052
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Login:
Imię:
Dlaczego frakcja straż pożarna:
Oceń poziom Twojego odgrywania Role Play: [0-10]
Ile czasu będziesz poświęcać na służbę:
Czym zajmuje się straż:
Jak dawno nazywano strażaków:
Rozwiń skrót PSP:
Login: KurczaQ123
Imię: Dawid
Opisz swoją osobę: [minimum 5 zdań] Także Jestem dość miły, pomocny. Lubię być w frakcji PSP ponieważ mi się ona podoba. Mam dobre relacje z graczami/ rangami wyższymi. Umiem odgrywać RP. Jeżdżę zgodnie z przepisami np. Ograniczniki, Nie jeżdżę pod prąd. Mam ogarniętą ortografię.
Dlaczego frakcja straż pożarna: Ponieważ lubię odgrywać RP, jeździć do wypadków itp. Lubię tę frakcje 1 słowem
Oceń poziom Twojego odgrywania Role Play: [0-10] 8/10
Ile czasu będziesz poświęcać na służbę: zależy ale w dni szkolne z 3h (na serwie bez służby z 5) a w wolne z 5/6 h ( na serwie bez służby z 8/9h) #Maniak xD
Czym zajmuje się straż: Pomaganiem innym ludziom(graczom) jeżdżeniem do wypadków, jeżdżenie na patrole itp.
Jak dawno nazywano strażaków: Straż ogniowa xD
Rozwiń skrót PSP: Państwowa Straż Pożarna
~~~Pozdro KurczaQ~~~
✔ Zaufany Gracz ✔
LVPD <3
Pomocny Gracz
Login:LeeN
Imię:Kamil
Opisz swoją osobę: [minimum 5 zdań] : jestem miła i pomocna osoba ktora lubi pomagc innym i ma duze doswiadczenie w RP
Dlaczego frakcja straż pożarna:poniewaz moim zdaniem straz pozarna najlepiej emituje zyci rp na tym sever
Oceń poziom Twojego odgrywania Role Play: [0-10] : 9
Ile czasu będziesz poświęcać na służbę: okolo 7h dziennie
Czym zajmuje się straż: pomaganiem innym gracza w roznych sytuacjach typu wypadki
Jak dawno nazywano strażaków: nie wiem ;/
Rozwiń skrót PSP: panstwowa staz pozarna
Login: xdryszardTVTV
Imię: Paweł
Opisz swoją osobę: Jestem Miły stanowczy Napewno na sanowiisku vlidera bede Super Mam doświadczenie jestem W PSP I mam dużo pochwał
Dlaczego frakcja straż pożarna: DLaego że Poprostu Jest Najlepsza i mamy Fajnego Lidera
Oceń poziom Twojego odgrywania Role Play: 10/10
Ile czasu będziesz poświęcać na służbę: 3 godz
Czym zajmuje się straż: Straż Gaszeniem pożarów jesli jest źle zaparkowany pojazd i pomaga ludziom
Jak dawno nazywano strażaków: Straż Ogniowa
Rozwiń skrót PSP: Państwowa Straż Pożarna
Login:LeeN
Imię:Kamil
Opisz swoją osobę: [minimum 5 zdań] : jestem miła i pomocna osoba ktora lubi pomagc innym i ma duze doswiadczenie w RP
Dlaczego frakcja straż pożarna:poniewaz moim zdaniem straz pozarna najlepiej emituje zycie rp na tym sever i jest super leader
Oceń poziom Twojego odgrywania Role Play: [0-10] : 9/10
Ile czasu będziesz poświęcać na służbę: okolo 7h dziennie
Czym zajmuje się straż: pomaganiem innym gracza w roznych sytuacjach typu wypadki
Jak dawno nazywano strażaków: Straż Ogniowa
Rozwiń skrót PSP: panstwowa staz pozarna
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 719.87 kB (Maksimum: 808.88 kB) ]