Nasz serwer 178.33.54.30:20052
Nie jesteś zalogowany na forum.
Nick:
UID:
Dlaczego Ty?
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja?
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera :
Czy przeczytałeś regulamin PSP :
< Prawilny Gracz >
< Lider PSP >
<Lovciam dorka >
<kocham malinke >
Nick: Multifan
Imie: Oskar
UID: 2180
Dlaczego Ty? Ponieważ lubię tą frakcję. Lubię pomagać innym.W przyszłości wolę stracić moje życie ale wolę ratować innych!
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Dlaczego nie inna dlatego że , ta frakcja mi się podoba w prawdziwym życiu myślę o pracy PSP, OSP. Na innych serwerach byłem vLiderem, Liderem.Bardzo lubię misje strażackie takie jak wypadki bądź pożary.Ogólnie to bardzo polecam ten serwer i zachęcam do zagrania w ten serwer .
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera : Tak.
Czy przeczytałeś regulamin PSP : Tak, jeśli nawet bym nie przeczytał zrobił bym to
< Prawilny Gracz >
< Lider PSP >
<Lovciam dorka >
<kocham malinke >
Wiadomość dodana po 26 min 31 s:
Dlaczego Ty? Ponieważ lubię tą frakcję. Lubię pomagać innym.W przyszłości wolę stracić moje życie ale wolę ratować innych!
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Dlaczego nie inna dlatego że , ta frakcja mi się podoba w prawdziwym życiu myślę o pracy PSP, OSP. Na innych serwerach byłem vLiderem, Liderem.Bardzo lubię misje strażackie takie jak wypadki bądź pożary.Ogólnie to bardzo polecam ten serwer i zachęcam do zagrania w ten serwer [dblpt]D.
Czy przeczytałeś regulamin PSP : Tak, jeśli nawet bym nie przeczytał zrobił bym to [dblpt])
(Kocham ten Serwer]
(Lubię Dorka)
Wiadomość dodana po 2 h 44 min 20 s:
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Dlaczego nie inna dlatego że , ta frakcja mi się podoba w prawdziwym życiu myślę o pracy PSP, OSP. Na innych serwerach byłem vLiderem, Liderem.Bardzo lubię misje strażackie takie jak wypadki bądź pożary.Ogólnie to bardzo polecam ten serwer i zachęcam do zagrania w ten serwer [dblpt]D.
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera : PSP , to w sumie dobra frakcja
Czy przeczytałeś regulamin PSP : Tak, jeśli nawet bym nie przeczytał zrobił bym to [dblpt])
(Kocham ten Serwer]
(Lubię Dorka)
kolego multifan nie napisałeś i bezczelnie nie kłam miałeś czy przeczytałeś regulamin psp; tak i nie wciskaj mi tu bo jak dodałem co masz wpisac to dopiero wpisałeś po 2 nie podoba mi sie to ze napisałeś bo lubię tą frakcje i podoba mi sie te frakcja sory ale naprawde sie nie rozpisałeś i napisaliscie podanie po 1 szybko po 2 do dupy pozdrawiam i jeszcze raz napisze ODRZUCAM!!!!
< Prawilny Gracz >
< Lider PSP >
<Lovciam dorka >
<kocham malinke >
Dlaczego Ty? Lubię pomagać innym.W przyszłości wolę stracić moje życie ale wolę ratować innych!
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Dlaczego nie inna dlatego że , w prawdziwym życiu myślę o pracy PSP, OSP. Na innych serwerach byłem vLiderem, Liderem.Bardzo lubię misje strażackie takie jak wypadki bądź pożary.Ogólnie to bardzo polecam ten serwer i zachęcam do zagrania w ten serwer. Myślę, że jestem odpowiedzialną osobą. Dużo osób stawia na mnie, bo wiedzą że można na mnie polegać. Często też zdarza mi się tak, że gdy coś trzeba zrobić co wymaga powagi, to ja to wykonuje, bo potrafię zachować powagę do miejsca i sytuacji w jakiej się znajduję. Dążę do wybranego mi celu, jestem szczery i nienawidzę jak ktoś kłamie lub plotkuje za plecami, czasem zdarzy mi się skłamać lecz w dobrych intencjach. Denerwuje mnie czasem to, jak ktoś jest mało samodzielny. Ortografie trzymam na wysokim poziomie. Mogę się nazywać przeciętnym uczniem, chodzę do Szkoły Podstawowej.
Czy przeczytałeś regulamin PSP :[przepraszam napisałem tam Czy przeczytałeś regulamin Serwera tam napisałem przepraszam ] PSP , to w sumie dobra frakcja
(Kocham ten Serwer]
(Lubię Dorka)
I przepraszam daj mi 3 szansę :0.
Nick:uopi
Imie:Mateusz
UID:133
Dlaczego Ty?Dlatego ,że jestem ogarniety. Co prawda nigdy nie byłem w PSP ale szybko się uczę.
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Ponieważ w przyszłości chce zostać strażakiem (jestem w młodzieżowej OSP)
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera :PSP , to w sumie dobra frakcja
Nick:adrian200460
Imie:adrian
UID:246
Dlaczego Ty? Bo chce byc strazakiem I pomagac ludziom
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Chce byc tez policjantem ale nie am rekrutacja wiec chce do psp
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera :tak oczywiscie
Czy przeczytałeś regulamin PSP :tak
Ostatnio edytowany przez Adrian koksu (2018-03-26 17:55:03)
czesc jestem lucio05 chciał bym dołonczyc do psp jestem obecnie na serwerze znam sie na pracy strażaka prosze o odpowiedz
przeczytałem regulamin a zależy mi na tej pracy mam 13 lat
Ostatnio edytowany przez lucio05 (2018-03-28 21:15:24)
Nick:|MEDYK|Arevali
Imię:Arek
UID:817
Dlaczego ty ?:Ponieważ lubię tę prace i działanie w grupie
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja?:Ponieważ lubię PSP jest lepsza od innych
Czy przeczytałeś regulamin serwera:Tak
Czy przeczytałeś regulamin PSP:Jasne
Ostatnio edytowany przez Arevali (2018-03-30 22:40:05)
Nick:log665345
Imie:bartosz
UID:598
Dlaczego Ty?Bo byłem dużo razy w tej frakcji i wiem o o chodzi. Ponieważ lubię tę prace i działanie w grupie. Dlatego ,że jestem ogarniety. Co prawda nigdy nie byłem w PSP ale szybko się uczę.
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja?Bo byłem dużo razy w tej frakcji i wiem o o chodzi. Ponieważ lubię tę prace i działanie w grupie. Dlatego ,że jestem ogarniety. Co prawda nigdy nie byłem w PSP ale szybko się uczę.
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera :TAK OCZYWIŚCIE
Czy przeczytałeś regulamin PSP :TAK OCZYWIŚCIE
<kocham malinke >
Nick:HekacziPL
Imie:Marcel
UID:1077
Dlaczego Ty?ponieważ spędzam dużo nigdy nie byłem w tej frakcji czyli PSP ale chce coś nowego itp dlatego ja .
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja?bo nie byłem jeszcze w tej frakcji i chce próbować nowych prac itp <3 uczę się szybko nowych rzeczy itp
<kocham real live pozdrawia HekacziPL
Ostatnio edytowany przez HekacziPL (2018-06-14 01:21:29)
Nick:Joki
Imie:Sebastian
UID:1706
Dlaczego Ty? Lubie pracowac w grupie i lubie prace strazaka co prawda nie bylem w psp ale nie bede odstawał umiejetnosciami od inncyh
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja?Lubie prace strazaka
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera :Tak
Czy przeczytałeś regulamin PSP :Tak
Nick:oolleekk13579
Imie: Aleksander
UID:2687
Dlaczego Ty? Ponieważ interesuje się strażą od dziecka . Chciałbym mieć prace na stałe i wole żeby to było PSP . Kocham taką prace mam nadzieje że mnie przyjmiecie
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Bo ta praca jest najlepsza . Ja taką prace kocham
Nick:kuba30542
Imie:kuba
UID:2650
Dlaczego Ty?Ponieważ chciałbym być chociaż raz strażą pożarną
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Ponieważ nigdy nie byłem w zadnej frakcji oprucz taksi
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera :tak
< Prawilny Gracz >
< Lider PSP >
<Lovciam dorka >
<kocham malinke >
Nick:HekacziPL
Imie:Marcel
UID:1077
Dlaczego Ty?ponieważ spędzam dużo nigdy nie byłem w tej frakcji czyli PSP ale chce coś nowego itp dlatego ja [dblpt]) .
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja?bo nie byłem jeszcze w tej frakcji i chce próbować nowych prac itp <3 uczę się szybko nowych rzeczy itp [dblpt])
<kocham real live pozdrawia HekacziPL
Nick: Pafciu
Imie: Paweł
UID: 4417
Dlaczego Ty? Interesuje się strażą pożarną i innymi służbami mundurowymi dosyć długo więc mam dużą wiedzę na temat ratownicta itp. Jestem aktywnym graczem na serwerze i gotowy na dołączenie do PSP
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Grając przez tydzień nie widziałem ani jednego strażaka na służbie tylko same SAPD,ASA,SWAT a że interesuje się tak jak już napisałem ratownictwem to fajnie by było dołączyć:)
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera : Tak
Czy przeczytałeś regulamin PSP : Tak
Mam nadzieję do zobaczenia;)
Nick: kochamanime
Imie: Polskie Piotrek, Niemieckie Hanz, Rosyjskie Ivan
UID: 103
Dlaczego Ty? Jestem doświadczonym w RolePlay`u, Jestem bardzo wesoły oraz miły do pomocy, a tak na poważnie jestem doświadczony jeżeli chodzi o pozycje lidera oraz v-lidera psp, jestem dojrzały oraz stanowczy, mam spore doświadczenie w prawdziwą strażą pożarną.Jestem uczestnikiem OSP Niwnica, prowadzę strone na fb ,, Fanklub PSP w Nysie ,,.Jestem dość znaną osobą na serwerach typu emsto..., jestem doświadczony jeżeli chodzi o rp potrafię odpowiednio używać /me, /do, mysle że moja osoba idealnie nadaję się do szeregu straży pożarnej, Prowadziłem tysiące rekrutacji, jestem doświadczonym mówcą, i przede wszystkim nie brak u mnie poczucia humoru i odpowiedzialności
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? bo tak chce, inne frakcje mi nie odpowiadają
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera : TAK
Czy przeczytałeś regulamin PSP : TAK
Nick:Kobi
Imie:Maciek
UID:369
Dlaczego Ty?bo mój tata jest strażakie i też chce byc
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja?bo lubie gasic pozary
czesc wiem ze to nie tu pisze sie apelacje od kar ale nikt niereaguje moglby mi ktos pomoc ? pls
Nick: Wrobel
Imię: Bartek
UID:1161
Dlaczego Ty?Jestem osobą miłą uprzejmą koleżeńską lubię pomagać innym a przede wszystkim doświadczoną
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Jest to Praca/Frakcja którą bardzo lubię i najlepiej mi wychodzi z innych Prac/Frakcji
Czy przeczytałeś regulamin PSP : Tak
Nick:Sergio
Imie:szymon
UID:582
Dlaczego Ty?Bo chciał bym do PSP bo nigdzie nie moge
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Bo najlepsza
Ostatnio edytowany przez Sergio (2018-08-10 19:56:25)
Nick: Reksio
Imie: Adrian
UID: 75
Dlaczego Ty? bo tylko tu moge bez ts
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? bo njalepsza
chcaialbym sie bardzo dostac
Nick:dawoam
Imie:Dawid
Uid:1288
Dlaczego Ty? Dlatego że byłem na 2 innych serwerach i wiem o co cho
Dlaczego PSP a nie inną frakcja:dlatego że lubię bardzo Osp
Czy przeczytałeś regulamin serwera:Tak
Czy przeczytałeś regulamin PSP:Tak
Mam nadzieję że się dostanę.
Nick:Bananos
Imie:Szymon
UID:1972
Dlaczego Ty? Bo na jednym serwerze byłem policjantem a na drugim jestem strażakiem
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Bo lubię ta frakcjie wiem co do czego i umię robić rp i wiem o co chodzi
< Prawilny Gracz >
< Lider PSP >
<Lovciam dorka >
<kocham malinke >
Nick: Alvxso
Imie: Krystian
UID: 2206
Dlaczego Ty?: Ponieważ już byłem w PSP i wiem co i jak, znam teorie i nie tylko. Lubie pomagać oraz odgrywać rp. Myślę że nadam się na strażaka.
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja?: Ponieważ jest najciekawsza oraz nie nudząca tak jak np. SAMA itd.
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera : Oczywiście że tak.
Czy przeczytałeś regulamin PSP : Także przeczytałem.
Nick: MrArek_XD
Imie: Arek
UID: 1910
Dlaczego Ty?: Ja ponieważ Uwielbiam Straż i chciałbym nareszcie należeć do jakieś frakcij.
Dlaczego PSP: Tu coś można robić mój kolega z frakcij tak mi napisał.
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera : Tak!
Czy przeczytałeś regulamin PSP : też przeczytałem
[ Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.13 MB (Maksimum: 1.37 MB) ]