Nasz serwer 178.33.54.30:20052
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Nick: Xayoo_Jajo
Imie: Hubert
UID: 2700
Dlaczego Ty? Posiadam duże doświadczeniew tej frakcji, potrafię sie zachować i ogarniam RP na poziomie.
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja? Jak już wspomniałem mam duze doświadczenie w tej frakcji, spędziłem w niej wiele godzin.
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera : Tak
Czy przeczytałeś regulamin PSP : Tak
Nick: Aleks920
Imie :Aleks
UID: 2710
Dlaczego Ty?:Ponieważ byłem już na funkcji Lidera straży pożarnej.Więc teraz mogę spróbować jako strażak.
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja?:Ponieważ PSP to jest najlepsza frakcja i mam dobre doświadczenie w tym fachu .Więc nie widzę się w roli członka innej frakcji.
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera :Tak
Czy przeczytałeś regulamin PSP :Tak "PSP , to w sumie dobra frakcja"
< Prawilny Gracz >
< Lider PSP >
<Lovciam dorka >
<kocham malinke >
Wiadomość dodana po 17 h 43 min 32 s:
Czm moje podanie zniknęło?
Nick:Syl0Tv
Imie:Bartek
UID:
Dlaczego Ty?Ponieważ byłem na kilku serwerach w SAFD oraz PSP i mi się to podoba a SAPD i inne to nie za bardzo.
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja?Psp dlatego ponieważ chodzę do młodzieżowej drużyny pożarniczej i mi się to podoba i ogarniam rp strażaka
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera :Tak owszem
Czy przeczytałeś regulamin PSP :Tak owszem
Nick:Syl0Tv
Imie:Bartek
UID:377
Dlaczego Ty?Ponieważ byłem na kilku serwerach w SAFD oraz PSP i mi się to podoba a SAPD i inne to nie za bardzo.
Dlaczego PSP a nie inna Frakcja?Psp dlatego ponieważ chodzę do młodzieżowej drużyny pożarniczej i mi się to podoba i ogarniam rp strażaka
Czy Przeczytałeś regulamin Serwera :Tak owszem
Czy przeczytałeś regulamin PSP :Tak owszem psp to dobra frakcja
Strony: Poprzednia 1 2
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 643.47 kB (Maksimum: 724.99 kB) ]